Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: na Wielkanoc

Wielkanocne jajka w majonezie Basi

Jeśli Wielkanoc to nie może zabraknąć pysznych wielkanocnych jajek w majonezie pomysłu Basi. Do ich wykonania potrzebujesz: majonezu, jogurtu naturalnego, słodkiej i ostrej papryki. 
 

Składniki:

  • 6 jajek
  • 5 łyżek majonezu
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • szczypta ostrej papryki
  • szczypta słodkiej papryki 
  • szczypta grubo mielonego pieprzu
  • sól
 

Jogurtowa babka Wielkanocna

Przepisy na znakomite świąteczne wypieki. Dziś przepis na jogurtową babkę Wielkanocną. Lista zakupów: mąka, jogurt naturalny, jajka i cukier waniliowy. 
 

Składniki:

  • 4 jajka
  • 25 dag jogurtu naturalnego
  • skórka otarta z 1/2 cytryny
  • 20 dag cukru
  • 2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 125 ml oleju
  • 45 dag mąki pszennej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
 

Domowy majonez do Wielkanocnych jaj Asi

Nie ma to jak własnoręcznie przygotowany majonez do Wielkanocnych jaj, bez chemii i konserwantów. Do jego wykonania potrzebujesz: żółtek, soku z cytryny, oleju u musztardy. 
 

Składniki:

  • 2 żółtka jaj kurzych
  • 1 łyżeczka soku z cytryny 
  • 1/2 łyżeczki octu winnego białego 
  • 250 ml oleju rzepakowego
  • 1 łyżeczka ostrej musztardy
  • sól
  • cukier
  • pieprz