.jpg)
Składniki:
- 300 g wątróbki cielęcej
- 2 łyżki masła
- ½ cebuli
- łyżka wytrawnego wina
- 30 g słoniny
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 mostek cielęcy Sos: 5 szkl. bulionu 1 szkl. śmietanki 2-3 żółtka 3 łyżki masła ½ cytryny 2-3 pieczarki sól Sposób wykonania: Oczyszczony mostek gotować około 2 godzin we wrzątku. W między czasie bulion wymieszać razem ze śmietanką i posiekanymi pieczarkami. Całość zagotować po czym przecedzić. Następnie do osobnego rondelka wrzucić masło i wbić…
Składniki: cielęcina 1 kg jajko 2 sztuki bułka tarta 1/2 szklanki sól pieprz oliwa 1 łyżka curry 1/3 łyżeczki olej do smażenia Sposób przyrządzenia: Cielęcinę należy pokroić w plastry, każdy z nich zbić za pomocą tłuczka kuchennego. Kolety należy oprószyć solą, pieprzem i curry. Jajka należy roztrzepać z oliwą. Kotlety należy moczyć w jajku, a…
Składniki: 1 kg cielęciny z nerkami 1-2 łyżki masła ocet sól Sposób wykonania: Cielęcinę zalać osoloną wodą i odstawić na 2-3 godziny. Po tym czasie cielęcinę odcedzić, skropić octem i oprószyć solą. Następnie ułożyć na rożnie ii upiec, w trackie polewając roztopionym masłem.
Składniki: • 30 dag wątroby cielęcej • 2 łyżki mąki • 2 łyżki oleju • łyżka masła • puszka moreli w syropie • 4 łyżki soku jabłkowego lub białego wina • łyżeczka ziaren zielonego pieprzu • łyżeczka mąki • kilka liści kapusty pekińskiej • sól Sposób przyrządzenia: Morele osączyć, syrop zachować. Owoce pokroić na cząstki.…