Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięsne

Pieczeń wieprzowa z kukurydzą i pieczarkami

Składniki: 2 kg karkówki 1 słoik ogórków konserwowych 1 słoik mini kukurydzy sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Mięso opłukać, dokładnie osuszyć, posolić, oprószyć solą i pieprzem. Piec 2 ½  godziny w temperaturze 175 stopni C. W trakcie pieczenia co jakiś czas podlewać mięso wodą/ około 2 szklanki/. Większe ogórki przekroić na połówki. Pieczeń podawać…

Wołowina w sosie z kaparami

Składniki: ½ kg wołowiny 1 łyżeczka rozmarynu 5 łyżek oliwy 2/3 szklanki białego wina 2 łyżki  kaparów sól, pieprz, cukier do smaku 1 łyżka szczypiorku 1 łyżka  skórki z cytryny Sposób wykonania: Wołowinę umyć, osuszyć, natrzeć rozmarynem, oprószyć solą i pieprzem, zrumienić na oliwie, wlać wino, przykryć i dusić  mięso 25 minut, kilka razy obracając.…

Królik z gruszkami w ziołach

Składniki: 2 sprawione średniej  wielkości króliki 10 dkg margaryny 400 ml różowego wina 6 gałązek tymianku 6 gałązek rozmaryny ½ szklanki borówek 8 gruszek sól, pieprz  do smaku Sposób wykonania: Mięso pokroić na 8 kawałków, natrzeć solą  i pieprzem, obsmażyć na margarynie, wlać  wino, dodać zioła, piec w temperaturze 200 stopni C około 45 minut.…

Wątróbka cielęca z bananami

Składniki: 4 kawałki wątróbki cielęcej 2 banany 1 łyżeczka przyprawy curry sól, cukier do smaku Sposób wykonania: Cebule obrać, pokroić w plasterki, podsmażyć na oleju z dodatkiem łyżeczki wody, zeszklić. Wątróbkę lekko rozbić, oprószyć mąką i krótko obsmażyć na tym samym tłuszczu. Zdjąć z patelni wątróbkę  i cebulę , lekko osolić. Na patelni roztopić masło…