Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: koncentrat pomidorowy

Pikantny sos gruziński

Składniki: 5 łyżek koncentratu pomidorowego 5 gałązek naci kolendry 5 gałązek naci pietruszki 5 ząbków czosnku ½ łyżeczki pieprzu sól Sposób przyrządzenia: Zieleninę drobno posiekać. Czosnek obrać, pokroić w drobniutką kostkę. W miseczce wymieszać wszystkie składniki, powoli, dokładnie rozcierać łyżką dodając po odrobinie zimnej, przegotowanej wody aż do uzyskania odpowiedniej gęstości. Przepis nadesłano na konkurs…

Drobiowe curry

Składniki: 1 kurczak 2 łyżki curry 5 dag. masła 2 cebule 3 kwaśne jabłka 2 łyżki koncentratu pomidorowego 3 dag. mąki 1/2 litra rosołu z kury 1 łyżeczka soku z cytryny sól szczypta cukru Sposób przyrządzenia: Kurczaka podzielić na części, obsypać solą i połową curry. Obsmażyć ze wszystkich stron. W czasie smażenia obrać jabłka i…

Podroby z drobiu duszone ze śliwkami

Składniki: 1 kg podrobów (żołądki, serca, wątróbka) ½ szklanki śliwek suszonych bez pestek 4 łyżki oliwy 1 cebula 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka mąki ½ szklanki czerwonego wina czosnek (jeśli ktoś lubi) liść laurowy sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Podroby oczyścić, dokładnie umyć, osuszyć. Czosnek i cebulę obrać, drobno posiekać. W rondlu rozgrzać oliwę, zeszklić…