
Składniki:
- 1 l soku pomidorowego
- 1 kostka bulionowa
- bazylia
- oregano
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 łyżki przecieru pomidorowego 1 szkl. wody 1 łyżką mąki pszennej 1 cebula masło sól pieprz vegeta maggi Sposób wykonania: Posiekana cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle, po czym dodać łyżkę maki i przesmażyć aż powstanie zasmażka, wówczas rozprowadzić ją wodą wymieszaną z przecierem pomidorowym. Wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem, maggi i Vegetą.
Składniki: 5 szkl. wody mały ketchup mały przecier pomidorowy sól cukier Sposób wykonania: Wszystkie podane składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz cukrem po czym zagotować trzymając na małym ogniu. Gotować aż sos stanie się gęsty.
Składniki: 25 dkg mięsa mielonego wieprzowego lub drobiowego 1 duża cebula 5 dkg mąki 5 dkg tłuszczu sól, cukier pieprz do smaku liść laurowy kolendra 1 puszeczka koncentratu pomidorowego Sposób przyrządzenia: Mięso opłukać, osuszyć na papierowym ręczniku, pokroić w drobniutką kostkę, cebulę obrać pokroić w kosteczkę. Część tłuszczu stopić na patelni, podsmażyć na złocisty kolor…