Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kiełbasy

Szybkie tanie danie z mortadeli

Składniki: ½ kg mortadeli 2 jajka 4 łyżki śmietany 3 szklanki płatków kukurydzianych 3-4 łyżki mąki pszennej sól, pieprz do smaku olej Sposób przyrządzenia: Kiełbasę pokroić na plastry około1,5 cm. Śmietanę, mąkę i jajka wymieszać razem, ciasto powinno mieć konsystencję tak jak na naleśniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Płatki kukurydziane rozwałkować wałkiem do…

Biała kiełbasa w karmelowym piwie

Składniki: 2 kg białej kiełbasy ½ szklanki oleju 2 szklanki karmelowego piwa 3 listki laurowe 5 ziarenek ziela angielskiego 5 ziarenek pieprzu szczypta ostrej mielonej papryki Sposób przyrządzenia: Przygotować żaroodporne natłuszczone naczynie, wyłożyć w nim pętka białej kiełbasy, wstawić do nagrzanego piekarnika w temperaturze 200 stopni C i piec około 35 minut. Podczas pieczenia podlać…

Naleśniki z salami

Składniki: 12 naleśników 12 dag salami 12 dag starego sera musztarda Sposób wykonania: Każdy naleśnik posmarować odrobiną musztardy. Następnie na każdym naleśniki rozłożyć salami pokrojone na paski. Posypać całość serem i zawinąć w rulony. Ułożyć naleśniki w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni na około 10 minut.