Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: karmazyn

Karmazyn w sosie

Składniki: 1 karmazyn 1 pęczek zielonej cebulki 1 łyżeczka brązowego cukru ½ szkl. sosu sojowego 1 łyżeczka startego imbiru sok z 1 limetki 1 papryczka chili olej Sposób wykonania: Sos sojowy podgrzać z dodatkiem cukru, soku z limetki, imbiru oraz posiekanego chili. Trzymać na małym ogniu do zgęstnienia. W między czasie rybę obsmażyć na rumiano…

Wigilijne filety z karmazyna w kukurydzianej panierce

Składniki: 50 dkg filetów z karmazyna 2 łyżki masła i 2 oleju 1 szklanka pogniecionych drobno płatków kukurydzianych ½ szklanki drobnej kaszki kukurydzianej 1 lub 2 mniejsze jajka sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Każdy filet obtoczyć w kaszce kukurydzianej, następnie w zmiksowanych jajkach i…

Karmazyn po seczuańsku gotowany na parze

Składniki: 1 karmazyn lub inna ryba o zwartym białym mięsie (dorsz, sandacz, okoń..) imbir pokrojony w plastry zielona cebulka lub szczypiorek 3 plasterki cebuli 3 gałązki natki pietruszki sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę dokładnie umyć, osuszyć. Na jednym z boków wykonać ostrym nożem kilka głębokich nacięć, natrzeć dokładnie solą i pieprzem nie zapominając o…

Karmazyn pieczony

Składniki: 1 duży karmazyn oliwa z oliwek 1 łyżka masła mąką sok z cytryny sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę sprawić. Jako że łuski karmazyna są bardzo mocno osadzone skrobiemy go używając widelca lub noża z piłką. Umyć i dokładnie osuszyć. Skropić rybę sokiem z cytryny, przyprawić, odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Na patelni…

Karmazyn pieczony

Cykl – przepisy mistrzów. Składniki: Karmazyn filet z/s – 120 g Musztarda – 20 g Pietruszka zielona – 2 g Rakowe szyjki – 1 szt. Sól Pieprz mielony Szparagi zielone mroż. – 90 g Marchew oczyszcz. – 5 g Groszek strąki mroż. – 50g Ziemniaki Gratin – 70 g Sos buraczkowy – 30 g Sposób…