Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jajka przepiórcze

Sałatka z wątróbek drobiowych z jabłkiem

Składniki: 700 g wątróbek z drobiu 2 jabłka 1 szkl majonezu 1 szkl śmietanki 2 cytryny 7 jajek przepiórczych 0,5 pęczka estragonu natka pietruszki cukier puder pasta pomidorowa sos worcester białe wytrawne wino sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczone wątróbki gotować w osolonym wrzątku do miękkości po czym odstawić w wodzie do ostygnięcia, wówczas większe kawałki…

Jajka przepiórcze w mięsnej galarecie

Składniki: 8 ugotowanych na twardo jaj przepiórczych 1 porcja rosołowa 1 dkg żelatyny 3 gałązki naci pietruszki 2 łyżki białego wytrawnego wina sól, pieprz Sposób wykonania: Umytą porcję rosołową z kurczaka zalać ½  litra wody, powoli gotować z dodatkiem warzyw rosołowych przez około 60 minut, odtłuścić., przecedzić przez gęste sito, odstawić. Żelatynę przygotować wg przepisu…

Sałatka z jajek przepiórczych i łososia

Składniki: 45 jajek przepiórczych 15 dag wędzonego łososia 3 łyżki kaparów 2 dymki ze szczypiorkiem 2 łyżki czarnych oliwek Sos: 1 szkl. śmietany 1 łyżka starego chrzanu 2 łyżki rzeżuchy 1 łyżka posiekanego koperku 1 łyżeczka soku z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo obrać i przekroić na połówki. Łososia pokroić w…

Sałatka jajeczna groszkiem

Składniki: jaja na twardo 6 sztuk groszek konserwowy 1 puszka cebula 1 sztuka pieczarki w zalewie 1 słoik posiekany koperek 1 łyżka majonez 1/2 szklanki sałata 5 liści jajka przepiórcze 3 sztuki wędzony łosoś 2 plasterki sól pieprz Sposób przyrządzenia: Groszek należy odsączyć z zalewy, połączyć z majonezem, posiekanymi pieczarkami i pozostałymi składnikami sałatki posiekanymi…