Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Królewska sałatka ze steków z tuńczyka

Składniki:

  • 4 naprawdę świeże steki z tuńczyka
  • sok z cytryny
  • sól, świeżo mielony pieprz
  • 6 jaj przepiórczych
  • rukiew wodna (ilość wg upodobań)

Sos musztardowy:

  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 50 ml oleju
  • 20 ml soku z cytryny
  • 2 łyżki dobrej musztardy
  • sól, pieprz


Sposób przyrządzenia:

Składniki sosu dokładnie wymieszać. Ja robię go w słoiku energicznie nim wstrząsając. Jajka przepiórcze ugotować wkładając je do wrzącej powoli wody na około 1,5 minuty. (Dodanie zapałki zapewni że skorupka jaj nie będzie pękała) Ugotowane jajeczka schłodzić lekko i obrać.
Steki z tuńczyka przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać mocno olej, smażyć na nim steki przez 30 sekund z każdej strony. Wyłożyć na papierowy ręcznik kuchenny.
na półmisku przygotować garnirunek z jajeczek przepiórczych i sałaty. Na nim rozłożyć steki, polać sosem.
Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Beata G

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *