Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: indycze

Indyk w piwie

Składniki: 1 pierś z indyka opakowanie zupy cebulowej 1 szklanka jasnego piwa 3 -4 łyżki masła 3 łyżki majonezu pieprz, sól do smaku Sposób przyrządzenia: Pierś z indyka natrzeć niewielką ilością soli i pieprzu, obtoczyć w zupie cebulowej. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, wysmarowanego uprzednio masłem. Wstawić do nagrzanego piekarnika w temperaturze 200 stopni i piec…

Kolorowy gulasz z indyka

Składniki: 1 kg pokrojonego w grubą kostkę mięsa indyka 2 łyżeczki mielonej papryki 2 łyżeczki sosu chili 2 pokrojone w kostkę cebule 1 pokrojony drobno czosnek 2 oczyszczone, pokrojone w kostkę papryki 2/3 szklanki śmietany kremówki sól, pieprz olej Sposób przyrządzenia: Na patelni rozgrzać 2 łyżki  oleju, dodać mięso, lekko obrumienić, dodać paprykę w proszku,…

Sznycel z piersi indyka

Składniki: 4 plastry wykrojone z piersi indyka (w poprzek włókien ) 3 łyżki mąki pszennej 3 jajka ½ szklanki majonezu sól, pieprz koperek Sposób przyrządzenia: Wykrojone z filetu indyka plastry o grubości około 2 cm lekko rozbić dłonią, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Jajka mąkę, majonez i odrobinę przypraw zmiksować. Na patelni…

Filet z indyka pieczony w folii

Składniki: 1 filet z piersi indyka 2 pokrojone w plastry pomidory 1 pokrojona drobno cebula 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 6 łyżek gęstej śmietany 1 dokładnie obrana, pokrojona w plastry cytryna sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyty i osuszony filet z piersi indyka pokroić w plastry o grubości około 2 cm, przyprawić solą i pieprzem. Na…