Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy z kiszoną kapustą

Składniki: 1 kg wieprzowiny 800 g kiszonej kapusty 2 cebule 1 szkl śmietany 1 łyżka mąki Ząbek czosnku 2 łyżeczki kminku 2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku sól pieprz   Sposób wykonania: Posiekaną cebulę obsmażyć na rozgrzanym smalcu po czym wrzucić do niej mięso pokrojone w kostkę. Wyrzucić jeszcze posiekany czosnek, paprykę, kminek oraz sól.…

Gulasz z ziemniakami z kiełbasą

Składniki: 150 g chudego boczku 3 cebule 2 zielone papryki 300 g kiełbasy szynkowej 1 kg ziemniaków 4 pomidory 4 parówki wiedeńskie ½ l bulionu 4 łyżki ketchupu pomidorowego sól pieprz natka pietruszki Sposób wykonania: Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu, wówczas dodać posiekaną cebulę. Chwile smażyć i dodać pokrojoną paprykę a…

Gulasz z mortadeli na boczku

Składniki: 150 g chudego wędzonego boczku margaryna 3 cebule 500 g mortadeli 1 puszka pomidorów 1łyzeczka bulionu 1 mała puszka kukurydzy zagęstnik do sosów sól pieprz mielona papryka bazylia 100 g śmietany 20% Sposób wykonania: Pokrojony boczek podsmażyć na margarynie po czym dodać posiekaną cebulę. W między czasie mortadelę pokroić w kostkę, paprykę w słupki…