Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: filety z karpia

Karp zapiekany z zmienikami

Składniki: 800 g filetów z karpia 800 g ziemniaków 2 pomidory 4 zielone papryki 200 ml kwaśnej śmietany 100 g surowego wędzonego boczku 5 łyżek mąki 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku 100 g masła 2 cebule sól Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować w mundurkach po czym je odcedzić i pokroić w plastry. Następnie w filetach…

Karp w majonezowo pietruszkowej panierce

Składniki: 1 kg filetów z karpia 1 drobno posiekany ząbek czosnku 1 szklanka tartej bułki kolorowy pieprz ziarnisty – opcjonalnie 1/3 szklanki drobniutko posiekanej natki pietruszki ½ drobno otartej skórki z cytryny 1/3 szklanki majonezu 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone porcje ryby przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem…

Karp Martyny

Składniki: 75 dag fileta z karpia 1 łyżeczka soli 4 dymki olej 2 łyżeczki imbiru 2 łyżki smalcu 1 łyżeczka chlii 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżeczka oleju sojowego Sposób wykonania: Filety pokroić w kostkę, którą smażyć na rozgrzanym oleju ok. 2 min. W między czasie na rozgrzanym smalcu przesmażyć chili oraz imbir, wówczas dodać…

Karp królewski w piwie i rodzynkach

Składniki: 1 karp królewski ½ szklanki jasnego piwa 4-5 goździków 2 łyżki octu winnego 1 cebula masło 5 dag  rodzynek ½ łyżeczki startej skórki z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Karpia pokroić w dzwonka, które skropić octem i oprószyć solą, pieprzem oraz utłuczonymi goździkami. Następnie posiekaną cebulę zeszklić na maśle, wówczas wlać piwo i włożyć…