
Składniki:
- ½ szkl dzikiego ryżu
- ½ szkl łuskanych migdałów
- 1 łyżka oleju
- 1 cebula
- 1 jabłko
- ¼ szkl rodzynek
- sól
- pieprz
- 1 łyżka oliwy z oliwek
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 250 g dzikiego ryżu 1 szkl migdałów 1 łyżka oliwy z oliwek 250 g grzybów shiitake sól pieprz ¼ szl żółtych rodzynek 2 szalotki sok z 1 cytryny 1 łyżeczka sproszkowanego kminku Sposób wykonania: Ryż gotować w osolonej wodzie około 35 minut. W między czasie na rozgrzanym oleju przesmażyć migdały. Natomiast na drugiej lecz…
Składniki: ½ szkl. dzikiego ryżu ½ szkl. migdałów 1 łyżka oleju 1 cebula 1 jabłko ½ szkl. rodzynek sól pieprz 1 łyżka oliwy z oliwek ¼ szkl. posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Ryż zalać 2,5 l osolonej wody po czym gotować go około 40 minut. W między czasie uprażyć migdały na patelni. Następnie na rozgrzanym…
Składniki: ½ szkl. dzikiego ryżu ½ szkl. oliwy z oliwek 2 łyżki winnego octu jabłkowego 6 moreli ¼ szkl. posiekanych orzechów włoskich 1 szkl. liści szpinaku 3 pędy zielonej cebulki 2 łyżeczki posiekanego estragonu sól pieprz Sposób wykonania: Ryż zalać 4 szklankami wody i ugotować. Następnie ryż odcedzić i polać go oliwą oraz octem po …