Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: dziczyzna

Kotlety mielone z dziczyzny

Składniki:

    • 50 dkg mieszanego, mielonego mięsa z dzika, jelenia, sarny
    • 1 zmiksowane jajko
    • 4 łyżki mąki ziemniaczanej
    • 2 łyżki drobno pokrojonej cebuli
    • 1 szklanka pokrojonego w kostkę ananasa
    • 1 zielona papryka, oczyszczona pokrojona w paseczki
    • 3 łyżki białego octu winnego
    • 1 łyżeczka cukru
    • 1 łyżka sosu sojowego
    • sól, pieprz

Stek z jelenia

 

Składniki:

 

  • 1,5 kg polędwicy z jelenia pokrojone w plastry o grubości 2,5 cm
  • ¼ szklanki mąki ziemniaczanej
  • 1 łyżka musztardy w proszku
  • ½ łyżeczki pieprzu
  • sól do smaku
  • 2 łyżki oleju
  • 1 pokrojona w plastry cebula
  • 1 pokrojona w plastry marchewka
  • 1 szklanka rozdrobnionych pomidorów konserwowych

Duszone mięso jelenia lub sarny

Składniki: 1 kg mięsa bez kości pokrojonego w grubą kostkę ½ szklanki posiekanej cebuli 3 posiekane ząbki czosnku 4 obrane ze skóry, pokrojone w kostkę pomidory 2 puszki białej fasoli konserwowanej 1 łyżka ostrej papryki 1 łyżka brązowego cukru ziele angielskie, jagody jałowca, liść laurowy do smaku sól czosnkowa, pieprz 3 łyżki smalcu lub oleju…