Składniki:
- ½ kg czerwonej cebuli
- 1 szkl wody
- 75 g masła
- 120 g miodu
- 1 łyżka soku z cytryny
- ½ szkl wytrawnego czerwonego wina
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 ½ kg cielęciny 2 marchewki 2 cebule 2 łyżki oleju ¼ litra bulionu mięsnego 4 łyżki roztopionego masła 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki keczupu 15 dkg tartego żółtego sera sól, biały pieprz do smaku Sposób wykonania: Mięso umyć, osuszyć natrzeć olejem i włożyć do brytfanki. Umytą, obraną marchewkę i cebulę włożyć do…
Składniki: 1 kg filetów z sandacza ze skórą 5 dkg pokrojonej w cienkie słupki marchewki 5 dkg pokrojonego w cienkie słupki selera 5 dkg drobno pokrojonej szalotki 2 łyżki grubo pokrojonej naci kolendry 200 ml czerwonego wytrawnego wina 200 ml esencjonalnego bulionu mięsnego 8 dkg masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Na patelni rozgrzać masło, dodać…
Składniki: 6 średnich, młodych, obranych i pokrojonych w kostkę kalarep Sos: 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki masła 2 szklanki mleka sól, pieprz, papryka 1 łyżka posiekanego szczypiorku lub koperku Sposób przyrządzenia: W rondlu zalać wodą pokrojoną kalarepę wodą, gotować powoli 8 minut. W międzyczasie przygotować sos. W małym rondlu rozgrzać masło, dodać mąkę smażyć…