Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: dodatki do potraw

Oliwa sezamowa

Składniki: ½ l oliwy z oliwek ½ szkl sezamu Sposób wykonania: Do oliwy z oliwek wsypać ziarna sezamu. Całość przelać do butelki i odstawić na 2 tygodnie. Po tym czasie przecedzić oliwę i znowu przelać do butelki. Przechowywać w ciemnym miejscu.

Bakalie w rumie

Składniki: garść suszonych fig garść rodzynków garść suszonych moreli garść suszonych śliwek 1 cytryna ½ l rumu ½ szkl cukru 2 torebki herbaty Sposób wykonania: Bakalie zalać zaparzoną herbatą, tak aby całe były przykryte. Dodać jeszcze sok z cytryny i odstawić na całą noc. Następnego dnia całość przecedzić i przełożyć bakalie do słoików. Cukier zalać2…

Kubek na gorąco

Składniki: ½ łyżki smalcu ze skwarkami ½ łyżki mąki pszennej ½ łyżeczki Vegety 2 ząbki czosnku grzanki szynka Sposób wykonania: Do mąki dodać smalec, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz Vegetę. Całość dokładnie wymieszać i przełożyć do kubka. Zalać gorącą woda i mieszać aż powstanie jednolity krem. Przed podaniem wrzucić szynkę pokrojoną w kostkę.