Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: dodatki do potraw

Słodki ocet do sałatek

Składniki: ½ l octu winnego 10 dag cukru 1 łyżeczka mielonego cynamonu 2 listki laurowe ½ łyżeczki tymianku kilka goździków szczypta soli ¼ cytryny Sposób wykonania: Do rondelka wlać ocet i doprowadzić go do wrzenia. Wówczas dodać cukier, cynamon, listki laurowe, tymianek, goździki, sól oraz cytrynę razem ze skórką. Trzymać na małym ogniu około 5…

Korzenny ocet estrogenowy

Składniki: ½ l octu winnego 1 łyżeczka liści estragonu 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku ½ łyżeczki startej skórki cytrynowej 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka brandy Sposób wykonania: Do słoika wrzucić estragon, szczypiorek, skórkę z cytryny. Dodać jeszcze czosnek oraz brandy. Zalać całość octem i odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej.

Ocet gruszkowy

Składniki: ½ kg skórek z gruszek 2 łyżeczki cukru 1 szkl wody Sposób wykonania: Do butelki wsypać skórki z gruszek. Wsypać cukier i walc wodę. Obwiązać całość gazą i odstawić w ciepłe miejsce aby roztwór zrobił się kwaśny. Wówczas przecedzić i ponownie przelać do butelki.