Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: do kawy

Ciasto magdalenki

Składniki: 3 szkl mąki 3 łyżki proszku do pieczenia 1 szkl mleka ½ szkl oliwy z oliwek 3 jajka 1 szkl cukru cukier waniliowy tłuszcz i bułka tarta do formy Sposób wykonania: Do jajek dodać cukier i całość ucierać. W trakcie ucierania dodawać stopniowo mąkę wymieszana  proszkiem do pieczenia, mleko oraz oliwę z oliwek. Pod…

Ciasteczka z jabłkami i serem

Składniki: ½ kg mąki ½ kg masła ½ kg chudego sera 4 jabłka szczypta soli cukier puder Sposób wykonania: Masło posiekać razem z mąką po czym dodać utarty ser twarogowy i całość dokładnie wyrobić na gładkie ciasto, które rozwałkować i pokroić na kwadraty. Następnie jabłka obrać pokroić na mniejsze kawałki usuwając gniazda nasienne. Na każdym…

Biszkopt Agnieszki

Składniki: 5 jajek 2/3 szkl cukru 1 ¼ szkl mąki masło i mąka do formy Sposób wykonania: Białka oddzielić od żółtek po czym białka ubijać mikserem. Gdy są średnio ubite nie przerywając mieszania wsypywać stopniowo cukier a gdy masa stanie się gęsta dodawać stopniowo żółtka. Gdy składniki się połączą na sam koniec dodać jeszcze mąkę.…

Pischinger z gorzką czekoladą

Składniki: 6 wafli 100 g gorzkiej czekolady 150 g masła 100 g cukru 2 żółtka 100 g orzechów laskowych 100 g czekolady 50 g masła Sposób wykonania: Masło utrzeć na puszystą masę, wówczas dodać żółtka utarte z cukrem, posiekane orzechy oraz startą czekoladę. Całość dokładnie wymieszać. Powstałą masą posmarować wafle i ułożyć jeden na drugim.…