Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: czerwona cebula

Konfitura z czerwonej cebuli

Przepis na własnoręcznie przygotowaną konfiturę z czerwonej cebuli. Idealnie nada się jako dodatek do wielu potraw np. pieczonych mięs. Potrzebne składniki: czerwona cebula, wytrawne wino, ocet balsamiczny, oliwa. 

Składniki:

  • 500 g czerwonej cebuli
  • 125 ml wytrawnego czerwonego wina
  • 3 łyżki brązowego cukru 
  • 70 ml octu balsamicznego
  • 2 łyżki oliwy
  • sól
  • pieprz

Pilaw z krewetkami

Składniki: 3 łyżki oliwy z oliwek 1 cebula 1 czerwona papryka 1 ząbek czosnku 225 g długoziarnistego ryżu 700 ml rosołu z ryby 1 liść laurowy sól pieprz 400 g oczyszczonych krewetek ser feta Sposób wykonania: Na rozgrzaną oliwę wrzucić posiekana cebulę oraz czosnek i pokrojoną w paseczki paprykę. Trzymać około 5 minut na ogniu…

Zimowa sałatka z fasolki

Składniki: 1 pęczek rukwi wodnej 2 główki cykorii 1 czerwona cebula 250 g zielonej fasoli szparagowej Sos: 1/3 szkl octu balsamicznego 1/3 szkl oleju roślinnego 1/3 szkl oliwy z oliwek 1 łyżka posiekanego szczypiorku 125 g sera roquefort sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczoną cykorię przekroić  w poprzek na 3 części, cebulę na krążki, rukiew na…