Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: czerwona cebula

Sałatka azjatycka z kapusty

Składniki: ¼ główki kapusty pekińskiej ½ startej marchewki 1 mała czerwona cebula 1 tajska papryczka ¼ szkl posiekanej kolendry sok z 1 limonki 1 łyżka octu ryżowego 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka oleju roślinnego kilka kropel oleju sezamowego ½ łyżeczki soli Sposób wykonania: Kapustę drobno poszatkować po czym dodać do niej startą marchewkę, cebulę pokrojoną…

Sałatka tatsoi

Składniki: 6 szkl tatsoi ½ szkl pokrojonej w piórka czerwonej cebuli Sos: skórka z ½ pomarańczy skórka z ½ limonki 1 posiekana papryczka jalapeno ¼ szkl japońskiego octu z ryżowego wina ¼ szkl koncentratu soku pomarańczowego 1 ½ łyżeczki musztardy kilka kropel oleju sezamowego ¼ szkl oleju z orzechów ziemnych ¼ szkl oliwy z oliwek…

Bakłażan z papryką i pestkami dyni

Składniki: bakłażan 2 czerwone cebule 2 łyżki uprażonych pestek dyni kilka zielonych oliwek bez pestek 2 łyżki posiekanej rzeżuchy 3 łyżki oleju sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Obranego bakłażana pokroić w kosteczkę. Następnie cebule pokroić w krążki, dodać całe oliwki i posiekaną rzeżuchę . Wrzucić jeszcze pestki dyni i całość dokładnie wymieszać.…

Sałatka ziemniaczana z kminkiem i soją

Składniki: 40 dag ziemniaków 1 czerwona cebula 25 dag kiełków soi 1/2 łyżeczki kminku sól SOS: 1 łyżka musztardy 1/2 łyżeczki sproszkowanego imbiru 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka mleka skondensowanego 6 łyżek jogurtu naturalnego Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie po czym je odcedzić i pokroić w kostkę. Cebulę posiekać i razem…