Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: Carbonara

Spaghetti carbonara Franka

Wypróbuj przepis Franka na pyszny makaron carbonara. Aby go przyrządzić oprócz makaronu potrzebujesz: boczku, śmietany, czosnku i jajek. 
 

Składniki:

  • ½ op makaronu spaghetti
  • 20 dag wędzonego boczku 
  • 1 cebula
  • 1 ząbek 
  • 2  jajka
  • 200 ml słodkiej śmietanki 
  • sól
  • pieprz
 

Spaghetti carbonara Beaty

Kolejna propozycja pychotki. pl na pyszne spaghetti. Aby przygotować ten przepis będziesz potrzebować: makaronu spaghetti, boczku, żółtek i śmietanki. 
 

Składniki:

  • 350 g makaronu spaghetti
  • 300 ml słodkiej śmietanki 30%
  • 4 żółtka
  • 150 g wędzonego boczku
  • 3 ząbki czosnku
  • ½ łyżeczki gałki muszkatołowej
  • 1 łyżeczka czosnku w proszku
  • 40 g żółtego sera
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
 

Sos carbonara Ewy

Składniki: 1 cebula 1 op gęstej śmietany 3 żółtka     5 dag startego żółtego sera 2 plastry wędzonego boczku sól pieprz Sposób wykonania: Wędzonkę drobno pokroić po czym wrzucić na rozgrzana patelnie i przesmażyć, wówczas dodać posiekaną cebulę. Wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Następnie dodać śmietanę wymieszać z serem i żółtkami. Dokładnie…