Biszkopt:
- 5 jajek
- 2 łyżki mąki pszennej
- 2 łyżki mąki ziemniaczanej
- 4 łyżki cukru
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Biszkopt orzechowy:
- 20 dag orzechów krojonych
- 15 dag cukru+1 szklanka
- 5 białek
- 1 łyżka mąki ziemniaczanej
- 1 łyżeczka proszku dopieczenia
- 5 łyżek masła
Masa malinowa:
- 50 dag malin
- 1 szklanka cukru
- 2 galaretki owocowe (np. truskawkowe)
Masa budyniowa:
- 3/4 litr mleka
- 1 budyń śmietankowy
- 1 cukry waniliowe
- 5 żółtek
- 10 łyżek cukru
- 11/2 łyżki mąki pszennej
- 11/2 łyżki mąki ziemniaczanej
- 11/2 kostki masła
- 1 puszka brzoskwi
- 1 galaretka brzoskwiniowa