
Składniki:
- włoszczyzna
- 30 dag brukselki
- cebula
- 4 ziemniaki
- łyżka masła
- pół pęczka koperku
- łyżeczka przyprawy do zup
- liść laurowy
- kminek
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 30 dag brukselki 2 kwaśne jabłka 6 łyżek posiekanego szczypiorku pół szklanki 12-proc. śmietany sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Brukselki obgotować w osolonej wodzie. Następnie obrane jabłka pokroić w kostkę i dodać do odcedzonych brokułów. Polać całość śmietaną i doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny. Na koniec…
Składniki: 30 dag brukselki 2 kwaśne jabłka 6 łyżek posiekanego szczypiorku pół szklanki 12-proc. śmietany sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Brukselkę obgotować w osolonej wodzie. Obrane jabłka pokroić w kostkę a szczypiorek posiekać. Następnie śmietanę doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, pieprzem oraz cukrem. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.
Składniki: 30 dag brukselki 2 kwaśne jabłka 6 łyżek posiekanego szczypiorku pół szklanki 12-proc. śmietany sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Brukselkę obgotować w osolonej wodzie. Jabłka pokroić w kostkę a szczypiorek posiekać i wymieszać z brukselką. Śmietanę doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, pieprzem oraz cukrem. Sosem polać sałatkę.
Składniki: 1/5 główki włoskiej kapusty 10-15 dużych brukselek 1 marchew 1 ogórek kwaszony 2 jaja (ugotowane na twardo) sok z cytryny 2 łyżki oleju sól cukier pieprz Sposób wykonania: Kapustę poszatkować, brukselki obgotować w osolonej wodzie. Następnie marchewkę zetrzeć na tarce, ogórka pokroić na plasterki a jajka pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.…