Składniki:
- 600 g baraniny z udźca
- wywar z kości
- 5 ząbków czosnku
- 40 g smalcu
- 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
- sól
Read more →
Składniki:
- 400 g baraniny z udźca
- 2 łyżki oleju
- 600 g wędzonej słoniny
- 2 cebule
- 1 łyżka smalcu
- sól
- pieprz
Read more →
Składniki:
- 400 g baraniny
- 600 g kapusty
- 200 g ziemniaków
- 2 pomidory
- 2 strąki papryki
- 40 g smalcu
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- czerwona papryka w proszku
- wywar mięsny
- sól
Read more →
Składniki:
- 400 g baraniny
- 500 g kapusty
- 4 pomidory
- 2 cebule
- 50 g smalcu
- 2 ząbki czosnku
- czerwona papryka proszku
- wywar mięsny
- 0,1 l kwaśnej śmietany
- sól
- pieprz
Read more →
Składniki:
- 400 g baraniny
- 2 pomidory
- 2 strąki papryki
- 400 g patisonów
- 40 g smalcu
- 1 cebula
- curry
- wywar mięsny
- 2 cebulki
- 1 łyżka posiekanego koperku
- sól
- pieprz
Read more →