Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: baby

Babka serowa z ponczem

Składniki: 250 g białego sera trzykrotnie zmielonego 150 g masła 200 g cukru 3 jajka 200 g mąki pszennej 200 g mąki ziemniaczanej łyżeczka proszku do pieczenia ½ łyżeczki skórki startej z pomarańczy ½ szkl. jogurtu naturalnego masło bułka tarta ½ szkl. mocnej kawy kieliszek rumu kilka  kropli aromatu rumowego 4 łyżki cukru Sposób wykonania:…

Babka angielska

Składniki: 5 szkl. mąki krupczatki 12 łyżek masła 1 szkl. cukru ½ szkl mleka 50 g drożdży 3 jajka 1 szkl. rodzynek sól Sposób wykonania: Do mąki dodać masło oraz cukier i całość dokładnie wymieszać. Następnie drożdże rozpuścić w ciepłym mleku i przelać do ciasta. Ponownie wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Gdy…

Babka z maku na śmietanie

Składniki: 200 g maku 100 g cukru pudru 300 ml śmietanki 200 g bułki maślanej ½ startej laski wanilii 50 g migdałów Sposób wykonania: Mak zalać wrzątkiem i trzymać na małym ogniu około 20 minut. Po tym czasie odsączyć go i zemleć trzykrotnie razem z migdałami, wówczas dodać połowę cukru puder i całość utrzeć. Następnie…

Babka herbaciana

 

Składniki:

  • 250 g mąki
  • 100 g masła
  • 1 szkl. cukru pudru
  • czubata łyżeczka liściastej herbaty
  • ½ skzl. rodzynków
  • ½ łyżeczki startej skórki z cytryny
  • 1 łyżeczki sody oczyszczonej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • masło
  • ½ szkl. cukru pudru
  • ¼ szkl. soku z cytryny
  • cukier cynamonowy