Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwica barania lub wołowa po meksykańsku

Składniki:

    • 1 kg polędwicy baraniej (wołowej)
    • ½ szklanki białego wytrawnego wina
    • ½ szklanki soku ananasowego
    • 4 łyżki soku cytrynowego
    • 4 łyżki posiekanej naci kolendry
    • 3 oczyszczone z nasion papryczki chili
    • 2 drobno pokrojone ząbki czosnku
    • 1 awokado
    • 1 pomidor
    • 1 poszatkowana główka sałaty
    • 1 drobno pokrojona cebula


    Sposób przyrządzenia:
    Umyte, osuszone mięso oczyścić z błon i tłuszczu, pokroić w paski w poprzek włókien mięśniowych. W misce wymieszać po 1 łyżce stołowej wina, soku ananasowego i cytrynowego, 2 łyżki stołowe kolendry, jedną posiekaną papryczkę chili i połowę czosnku. Dodać pokrojone mięso, wymieszać, odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Pomidory pokroić w kostkę. Awokado przekroić na połowę, pokroić w kostkę, wymieszać z pozostałymi składnikami (bez cebuli). Odstawić. Na patelni rozgrzać olej, oddzielić mięso od marynaty, obsmażyć przez 3 minuty, wyłożyć na talerz. Na patelnię dodać pokrojoną w piórka cebulę, smażyć przez chwilę aż się zeszkli i lekko zezłości, dodać mięso i po 2 minutach wyłożyć na półmisek, obok ułożyć sałatkę. Podawać z frytkami, ziemniakami piure lub pieczywem.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *