Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Podroby drobiowe z warzywami po chińsku

Składniki:

  • 500 g szyjek i skrzydełek drobiu,
  • 250 g podrobów z kurcząt (wątróbki, żołądki),
  • 250 g fasolki szparagowej,
  • 2 spore marchewki,
  • 1/2 średniego buraka cukrowego,
  • 4 duże ziemniaki,
  • 1 duża cebula,
  • 1 ząbek czosnku,
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego,
  • 1 łyżka mąki,
  • 3 łyżki masła,
  • 1 łyżka smalcu,
  • kilka listków świeżej mięty,
  • pieprz, sól


Sposób przyrządzenia:
Dokładnie umyć wszystkie części drobiu i pokrajać na małe kawałki. Roztopić smalec na patelni, włożyć kawałki drobiu, po wierzchu posypać nieco mąką i smażyć ciągle mieszając. Gdy mięso się obrumieni, dodać posiekany lub roztarty czosnek i posiekaną cebulę. Dolać pół szklanki gorącej wody i dusić pod przykryciem. W czasie duszenia mięsa dodać obrane i pokrajane w małe kawałki ziemniaki. Gdy wszystko zmięknie, dodać pieprz, sól, przecier pomidorowy i posiekane liście mięty; odstawić. Fasolkę szparagową umyć i obrać z włókien, również marchew i burak umyć, oskrobać i wszystko razem pokrajać na bardzo małe kawałeczki. Podsmażyć na maśle, a następnie przełożyć do garnka z podrobami i wymieszać. Podawać na gorąco do ryżu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *