Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

„Pizza” ryżowa*

Składniki:

  • 25 dag ryżu
  • 20 dag kiełbasy
  • 3 jajka
  • 50 dag pomidorów
  • 3 ząbki czosnku
  • 10 dag żółtego sera
  • bazylia, tymianek
  • 2 łyżki masła
  • bułka tarta
  • olej

Sposób przyrządzenia:
Pomidory sparzyć ( 2 zostawić do dekoracji), obrać, pokroić w plastry, dusić na rozgrzanym oleju ok. 4 min. Pod koniec duszenia dodać 3/4 szklanki wody, zioła, drobno posiekane ząbki czosnku. Poddusić jeszcze chwilę i zmiksować. Kiełbasę pokroić w plasterki i szybko przesmażyć na patelni. Ryż ugotować w dużej ilości osolonej wody i odcedzić. Jajka rozbić i rozkłócić. Połączyć ryż z sosem pomidorowym, kiełbasą i rozkłóconymi jajkami. Płaską blachę wysmarować masłem i posypać tartą bułką. Wyłożyć masę równomiernie rozprowadzając na całej powierzchni. Na wierzchu ułożyć plastry pomidorów i posypać utartym serem. Wstawić do rozgrzanego piekarnika, zapiekać 15 min. w temp. 180 stopni.
Przepis nadesłany na III edycją konkursu. Autor: Olga Szałata

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *