Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pikantna wołowina na sposób tajski

Składniki:

  • 50 dkg wołowiny bez kości pokrojonej w paski
  • 4 szklanki różyczek brokuł
  • 1 pęczek zielonej cebulki pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 nieduże pomarańcze obrane i podzielone na sekcje
  • ½ łyżeczki mielonego imbiru
  • ¼ łyżeczki mielonego chili
  • olej

Sos:

  • ¼ szklanki zagęszczonego soku pomarańczowego
  • 3 łyżki sosu sojowego
  • 3 łyżki wody
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej
  • 1 łyżeczka otartej skórki z pomarańczy
  • 1 łyżeczka cukru

Sposób przyrządzenia:
W miseczce dokładnie wymieszać składniki sosu, odstawić. W dużej patelni lub woku rozgrzać 3 łyżki oleju, dodać pokrojone ząbki czosnku, smażyć chwilkę mieszając. Dodać cebulkę, imbir, chili i brokuły, smażyć mieszając 2 minuty. Za pomocą łyżki cedzakowej przełożyć zawartość patelni na talerz. Do pozostałego na patelni oleju dolać 2 łyżki, dodać wołowinę i smażyć mieszając aż straci różowy kolor, dodać sok pomarańczowy z dodatkami i dusić mieszając 2 minuty. Gdy sos się zagęści dodać pomarańcze i wcześniej obsmażone brokuły, chwilę podgrzewać mieszając i podawać. Jako dodatek podajemy ryż na sypko.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *