Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Piersi z kurczaka nadziewane masłem pietruszkowym

 

Składniki:

  •  2 piersi kurczaka
  •  100 g masła
  •  1 łyżeczka soku cytryny
  •  1 łyżka posiekanej pietruszki
  •  2 łyżki tartej bułki
  •  1 łyżeczka mąki
  •  sól

Sposób wykonania:

  1. Piersi z kurczaka lekko rozbić tłuczkiem, które skropić sokiem z cytryny i oprószyć solą.
    Następnie 2 łyżki masła utrzeć z dodatkiem posiekanej natki pietruszki oraz szczyptą soli.
    Włożyć masło do lodówki aby zastygło.
    Wówczas pokroić go na podłużne paski, które kłaść na środku piersi.
    Zwinąć je w roladki, które spiąć wykałaczką aby się nie rozpadły.
    Następnie obtoczyć je w bułce tartej wymieszanej z mąką.
    Smażyć na rozgrzanym maśle ze wszystkich stron na złoto.

Liczba porcji: 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *