Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: masło

Grillowane pstrągi Bartka

Przepis na wykonanie pysznego, soczystego pstrąga z grilla. Musisz go wypróbować. Lista zakupów: pstrągi, masło, koperek, cytryna i rozmaryn. 
 
 

Składniki:

  • 2 pstrągi
  • 100 g masła
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 2 ząbki czosnku
  • gałązki rozmarynu
  • plasterki cytryny
  • sól
  • pieprz

 

Cytrynowy pstrąg

Poznaj sekret przepysznych przepisów na ryby. Cytrynowy pstrąg to nasza dzisiejsza propozycja. Lista zakupów: pstrąg, cytryna, masło, czosnek. 
 

Składniki:

  • 2 świeże pstrągi 
  • 1 cytryna
  • 2 ząbki czosnku 
  • ½  pęczka świeżej pietruszki
  • 2 łyżki masła
  • sól 
  • pieprz
 

Grzanki z masłem ziołowo-czosnkowym

Pyszne grzanki z masłem ziołowo-czosnkowym. Idealne do podania jako dodatek do wielu potraw. Aby je wykonać potrzebujesz: bagietki, masła, czosnku i ziół prowansalskich.  
 

Składniki:

  • 1 bagietka
  • ½  kostki masła
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 2 szczypty ziół prowansalskich
  • 2 szczypty oregano
  • sól
  • pieprz

Pieczone kotlety jagnięce

Wypróbuj przepis na soczyste pieczone kotlety jagnięce. Do ich wykonania będziesz potrzebować: oliwy z oliwek, masła, skórki z pomarańczy i tanki pietruszki. 
 

Składniki:

  • 8 kotletów jagnięcych z  kością 
  • 2 łyżki oliwy z oliwek 
  • 10 dag masła
  • 3 łyżki drobno siekanej natki pietruszki
  • skórka z  ćwiartki pomarańczy
  • sól
  • pieprz