Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pierogi po chińsku 

Składniki
Nadzienie:

  • 1/2 kg zmielonej wieprzowiny
  • 2 roztarte ząbki czosnku
  • 2 pory (biała część) drobno posiekane
  • 2 cebule dymki drobno posiekane
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 1 łyżka czystej wódki
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • ciasto jak na pierogi smażone

 

Sposób przyrządzenia:
Mięso wymieszać z solą, sosem sojowym i mąką ziemniaczaną, mieszać w jedną stronę 30 sek, dodać pozostałe składniki, mieszać w dalszym ciągu w jednym kierunku aż powstanie jednolita masa. Wstawić do lodówki na 45-60
min. Zagnieść ciasto jak na pierogi smażone. Ciasto podzielić na 2 części, jedną przykryć zwilżoną ściereczką, drugą rozwałkować, szklanką wykroić krążki. Farsz nakładać na krążki, nie przykrywając nadzienia złożyć dwa boki pozostałe boki mocno zlepić. Pierogi będą miały kształt torebeczki. Ulepione pierogi trzymać pod suchą ściereczką na desce posypanej mąką. Przygotować 2 szklanki zimnej wody. Duży garnek osolonej wody doprowadzić do wrzenia, włożyć pierogi, zagotować, wlać szklankę wody, lekko zamieszać, zagotować, wlać drugą szklankę zimnej wody, doprowadzić do zagotowania. Pierogi wybrać łyżką cedzakową do dwóch cedzaków, osączyć. Podawać z sosem sojowym, octem chińskim lub sosem. Proporcje: dla 6-8 osób.
Przepis nadesłany na konkurs „Pierogowy Konkurs Pychotka” przez Magdalenę Bojsza

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *