Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczeń z udźca indyka

Składniki:

    • 1 udziec indyka (ok. 1 kg)
    • 3 ząbki czosnku
    • 10 dag margaryny
    • 1/2 szklanki bulionu
    • sól, pieprz
    • 60 dag małych marchewek
    • 40 dag mrożonego groszku
    • 1 łyżka posiekanej natki
    • tymianek, listek laurowy


    Sposób przyrządzenia:
    Mięso umyć. Czosnek obrać, pokroić w ćwiartki, naszpikować nim mięso, oprószyć solą i pieprzem, obsmażyć na rumiano na łyżce margaryny. Naczynie żaroodporne wysmarować łyżką margaryny, włożyć indyka. Piec przez 50 min w temp. 150°C. od czasu do czasu polewając sosem z pieczenia. Marchewki oskrobać, umyć. Marchewkę i groszek usmażyć na pozostałej margarynie, wlać bulion, sos z pieczenia, przyprawić tymiankiem, włożyć listek laurowy, dusić przez 30 min. Pieczeń wyłożyć na półmisek. Dookoła ułożyć usmażoną marchewkę i groszek, posypać natką.

    Podawać z sosem curry.

3 comments for “Pieczeń z udźca indyka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *