Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pasty do kanapek

Gdy znudzi nam się już codzienna wędlina i ser żółty do kanapek, proponuję pasty! Będą one miłą odmianą, szczególnie lubianą przez dzieci. Pasty nadają się także znakomicie do kanapeczek koktajlowych na małe przyjęcia i prywatki.
 

Pasta z jajek

3 jajka ugotowane na twardo
majonez
świeżo zmielony czarny pieprz, sól
Sposób przyrządzenia:
Jajka drobno posiekać, wymieszać z majonezem do uzyskania gęstej pasty, przyprawić solą i pieprzem.

Pasta z wędzonych szprotek

  •  
      wędzone szprotki
      olej
      świeżo zmielony czarny pieprz
      Sposób przyrządzenia:
      Usunąć łby i ogony, Szproty zmielić np. malakserem. Dodać olej. Przyprawić do smaku pieprzem.

      Pasta z sera pleśniowego

    •  
        ser pleśniowy albo bryndza.
        masło
        Sposób przyrządzenia:
        Zmiksować do konsystencji pasty, proporcje masła i sera wg uznania

        Masło orzechowe

      •  
          orzeszki ziemne prażone
          sól
          olej jadalny (najlepszy arachidowy albo sezamowy, ale może być każdy inny)
          miód pszczeli.
          Sposób przyrządzenia:
          Orzeszki zmielić w mikserze z olejem tak by uzyskać gładką pastę, konsystencję regulować poprzez dodawanie oleju. Na koniec doprawić do smaku niewielką ilością miodu. Doprawić solą jeżeli używaliśmy niewolonych orzeszków.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *