Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pasta z dyni i fasoli

Poznaj sekret przepisy na pyszną pastę z dyni i fasoli. Aby ją przyrządzić będziesz potrzebować: białej fasoli, dyni, czosnku i oliwy z oliwek.  
 

Składniki:

  • 200 g białej fasoli 
  • ½ małej dyni 
  • 5 kawałków suszonych pomidorów z zalewy 
  • 2 łyżki zmielonych ziaren słonecznika 
  • 2 łyżki oliwy z oliwek 
  • 1 ząbek czosnku 
  • tymianek 
  • sól 
  • pieprz 
  • sok z cytryny 
 

Sposób wykonania:

  1. Fasolę zalać wodą i odstawić na noc.
    Następnego dnia ugotować ją do miękkości.
    Gotować odcedzić i wrzucić do blendera.
    Dodać jeszcze obrany czosnek, suszone pomidory oraz ziarna słonecznika. 
    Na koniec obraną dynię pokroić na mniejsze kawałki i dodać ja do reszty składników. 
    Całość dokładnie zblendować do uzyskania gładkiej jednolitej pasty. 
    Gotową pastę doprawić do smaku tymiankiem, solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *