Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Nugat z orzechami Oli

 

Składniki:

  • 2 duże kwadratowe wafle
  • 2 szkl. cukru
  • 200 g płynnego miodu
  • ¾ szkl. białek
  • łyżeczka soku z cytryny
  • 150 g orzechów włoskich
  • 150 g orzechów pistacjowych
  • 150 g orzechów laskowych
  • ½ łyżeczki aromatu waniliowego

 

 

posób wykonania: 
Miód zagotować z dodatkiem cukru oraz ¾ szklanki wody po czym dodać sok z cytryny.
Następnie białka ubić na sztywną pianę, wówczas cienkim strumieniem wlewać syrop cały czas ubijając.
Gdy dodamy syrop postawić miskę nad parą i kontynuować ubijanie aż cała masa  zgęstnieje, wówczas zdjąć i odstawić do ostygnięcia.
Na koniec wrzucić jeszcze mielone orzechy i dodać aromat.
Powstałą masę rozsmarować na waflu, przykryć drugim i odstawić na około 10 godzin.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *