Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mięso aligatora duszone w warzywach

Składniki:

  • 1,5 kg mięsa z aligatora
  • 1 łyżka sosu do steków
  • ½ szklanki pokrojonych w plastry warzyw korzeniowych (marchew, pietruszka, seler)
  • 1 szklanka mąki
  • 3 obrane, posiekane cebule
  • 1 oczyszczona, pokrojona w paseczki zielona papryka
  • ½ szklanki posiekanej szalotki
  • 8 posiekanych łodyg selera naciowego
  • 1 szklanka sosu pomidorowego
  • 2 pokrojone w kostkę pomidory
  • 1 szklanka wody
  • sól, pieprz do smaku


Sposób przyrządzenia:

Mięso pokroić w paski, dodać sos do steków, wymieszać. Tak przygotowane mięso obrumienić w dobrze nagrzanym piekarniku. W naczyniu żaroodpornym wymieszać wszystkie warzywa, sos pomidorowy, podlać odrobiną wody, dusić aż warzywa będą miękkie, przyprawić pikantnie. Dodać obrumienione mięso aligatora, przykryć, dusić na małym ogniu 60 minut. Resztę wody wymieszać z mąką, dodać do zawartości rondla. Gdy danie zawrze, a sos się zagęści skorygować smak przyprawami i podawać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *