Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makkaroni z kulkami mięsnymi i warzywami

Składniki:

  • 300 g świeżego szpinaku
  • 250 g pomidorów
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 300 g makkaroni
  • 1 jajko
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • biały pieprz
  • 250 g mielonej cielęciny
  • 1 jajko
  • 250 g mozzarelli
  • 40 g masła
  • 1 łyżka psikanej natki pietruszki
  • Sól

Sposób wykonania:

  1. Makkaroni ugotować wg. przepisu na opakowaniu.
    W między czasie na rozgrzanej oliwie przesmażyć posiekany czosnek i cebulę , wówczas dodać szpinak.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i dodać obrane pomidory pokrojone w kostkę.
    Następnie do mięsa wbić jajko, doprawić do smaku solą i pieprzem po czym całość dokładnie wyrobić i formować małe kulki, które gotować w osolonej wodzie ok. 5 min.
    Gotowy makaron odcedzić i wymieszać z kulkami mięsnym, szpinakiem oraz mozzarellą, pokrojoną w plastry.
    Przełożyć całość do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem.
    Posypać jeszcze wiórkami masła.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i zapiekać ok. 15 min.
    Przed podaniem udekorować natką pietruszki.

    Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Podkomorze

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *