Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Łosoś w czerwonym winie z morelami

 

Składniki:

  • 60 dag filetów łososia
  • ¼ szkl mąki pszennej
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 szkl wytrawnego czerwonego wina
  • ½ szkl wywaru rybnego
  • 1 szkl suszonych moreli
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki masła

Sposób wykonania:
Filety łososia obtoczyć  w mące po czym obsmażyć go na rumiano ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju.
Wówczas łososia wyjąć a do naczynia wlać wino oraz wywar.
Doprowadzić do wrzenia i ponownie włożyć łososia.
Dodać jeszcze morele oraz sól i pieprz do smaku.
Wstawić bez przykrycia do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni na około 7 minut.
Po tym czasie wyjąć łososia i odstawić w ciepłe miejsce.
Natomiast sos gotować na silnym ogniu aż zgęstnieje, wówczas zdjąć z ognia i wymieszać razem z masłem.
Łososia pokroić na mniejsze kawałki i przed podaniem polać go sosem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *