Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Leszcz z grillowany w liściach kapusty

Składniki:

  • 1 duży sprawiony leszcz
  • 2 łyżki mielonego czosnku
  • 1 łyżka mielonego imbiru
  • ½ szklanki pokrojonej w drobną kostkę cebuli
  • ½ szklanki drobno posiekanych pomidorów
  • posiekana natka pietruszki, szczypiorek, koperek
  • sól, pieprz do smaku
  • sparzone liście kapusty lub aluminiowa folia


Sposób przyrządzenia:

Sprawionego leszcza ponacinać na głębokość 5 mm. Oczywiście nacinamy boki w poprzek ryby. Tak przygotowaną rybę natrzeć solą i pieprzem, odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Pozostałe składniki wymieszać, przyprawić do smaku. Jamę brzuszną ryby wypełnić przygotowaną mieszanką, resztą natrzeć tuszkę. Z obgotowanych liści kapusty usunąć grube „żyły”. Liście rozłożyć na płaskiej powierzchni, na nich ułożyć rybę, zawinąć dokładnie, spiąć wykałaczkami. Piec na mocno nagrzanym grillu po 15 do 30 minut z każdej strony zależnie od wielkości ryby. Podawać z pieczywem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *