Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Leczo

 

Składniki:

 

 

  • 1 dojrzała i dosyć duża cukinia (może być też kabaczek) 
  • 2 średnie cebule 
  • 3 średnie kiełbaski 
  • pomidory (ilości wg uznania) 
  • 2,3 papryki słodkie 
  • koncentrat pomidorowy lub ketchup 
  • pieczarki 
  • przyprawy (sól, pieprz, słodka i ostra papryka)
  • oliwa 

Sposób przygotowania:
Na początek obieramy cukinie ze skórki i wyciągamy z nich miąższ. Następnie, to co nam pozostało, kroimy w kostkę (nie za małą). Kroimy kiełbasę (także w kostkę) i smażymy ja z cebulą (też pokrojona;) ) . Następnie sparzamy pomidory i obieramy je ze skórki. Tak obrane wkrawamy do garnka (musi być dosyć duży ten garnek). Myjemy i kroimy papryki (także w kostkę). Tak przygotowane składniki dodajemy do garnka z pomidorami. Następnie wkrawamy umyte pieczarki. Dodajemy trochę oliwy, koncentratu pomidorowego i przyprawy do smaku (sól, pieprz, może być papryka, liść laurowy, zioła prowansalskie, oregano). Przykrywamy nasz garnek i dusimy aż cukinia i papryka nie zrobią się miękkie. Po wstawieniu garnka można dodać troszkę wody ale nie za dużo. Polecam jeść z chlebem.

 

3 comments for “Leczo

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *