Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak w zielonym sosie

Składniki:

  • 1 ½ szkl mleka kokosowego
  • 1 ½ łyżki zielonej pasty curry
  • filet z kurczaka
  • 1 szkl pędów bambusa
  • ¼ szkl sosu rybnego
  • łyżka cukru
  • mały pęczek mięty
  • 2 zielone papryczki chili
  • 4 szkl ugotowanego ryżu

Sposób wykonania:
¼ szkl mleka kokosowego wymieszać z pasta curry i podgrzewać na małym ogniu.
Gdy na powierzchni pojawi się gruba warstwa tłuszczu dodać  kurczaka pokrojonego w paski.
Cały czas mieszając gotować około 5 minut.
Po tym czasie wlać resztę mleka oraz dodać pędy bambusa, sos rybny i cukier.
Całość dokładnie wymieszać i gotować pod przykryciem do miękkości kurczaka około 10 minut.
Następnie zdjąć pokrywkę i dodać miętę oraz papryczkę chili. Gotować ostanie 5 minut.
Podawać z ugotowanym ryżem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *