Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krewetki w ostrym sosie kokosowym

 

Składniki:

    • 16 odwłoków dużych krewetek
    • 2 szklanki mleka kokosowego
    • 2 łyżki czerwonej pasty curry
    • 1 łyżka cukru
    • 1 łyżeczka sosu rybnego
    • 1 łyżeczka otartej skórki cytrynowej
    • szczypta bazylii

Sposób przyrządzenia:
W wocu doprowadzić do wrzenia 1 szklankę mleczko kokosowe, dodać pastę curry, dokładnie ją rozprowadzić we wrzącym mleczku. Po 2 minutach dodać cukier, sos rybny, skórkę cytrynową i resztę mleczka. Do mocno wrzącej zawartości woca dodać krewetki i gotować 2 do 3 minut. Podawać z ryżem. Udekorować posiekanymi listkami bazylii i ćwiartkami cytryny. Ja aby urozmaicić smak potrawy dodaję pod koniec gotowania dwa pokrojone w grubą kostkę plastry ananasa.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *