Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krem dyniowy Teresy

Dla miłośników zup-kremów. Zbiór znakomitych przepisów. Krem dyniowy Teresy to nasza dzisiejsza propozycja. Przepis zawiera: dynię, cebulę, czosnek, imbir. 
 

Składniki:

  • 1 kg dyni
  • ½  cebuli
  • 2 ząbki czosnku
  • ½ łyżeczki ostrej papryki
  • ½ łyżeczki słodkiej papryki
  • 1,5 l bulionu
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • szczypta imbiru
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • kilka gałązek natki pietruszki do dekoracji 
  • jogurt naturalny o dekoracji 
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Dynię obrać i pokroić w kostkę.
    Obraną cebulę posiekać, a czosnek przecisnąć przez praskę.
    Wrzucić całość do rondla z rozgrzana oliwą i przesmażyć.
    Wówczas zalać całość bulionem.
    Dodać słodką i ostrą paprykę, imbir i gałkę muszkatołową.
    Gotować na małym ogniu do miękkości dyni.
    Wówczas zdjąć garnek z ognia i całość dokładnie zmiksować na gładki, jednolity krem.
    Gotowy doprawić do smaku solą oraz pieprzem. 
    Przed podaniem udekorować keksem jogurtu naturalnego oraz gałązkami natki pietruszki
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *