Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety z grochu z wędzonką

Składniki:

  • 25 dag grochu
  • 1 kostka bulionu warzywnego
  • 2 cebule
  • 5 dag wędzonki
  • 1 jajko
  • 1 czerstwa bułka
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżeczka majeranku
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Groch zalać wodą, tyle aby go tylko zakryła, odstawić na całą noc.
Następnego dnia ugotować go w tej samej wodzie w której się moczył z dodatkiem kostki bulionowej.
Po tym czasie miękkie groch odcedzić a w pozostałym wywarze namoczyć bułkę i dodać ją do grochu.
Natomiast boczek pokroić w drobno kostkę i przesmażyć na rozgrzanej patelni.
Wówczas dodać posiekaną cebulę i razem chwilę smażyć i przełożyć do grochu.
Wbić do masy jeszcze jajko i całość dokładnie wymieszać.
Doprawić do smaku solą, pieprzem, majerankiem oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę.
Z powstałej masy formować kotlety, które obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron an złoto.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *