
Składniki:
- kość wieprzowa
- pęczek włoszczyzny
- 5 jaj
- 5 łyżek starego chrzanu
- 25 dag wędzonki
- 4 ząbki czosnku
- łyżka mąki pszennej
- 1 szkl śmietany
- liść laurowy
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 25 dag grochu 1 kostka bulionu warzywnego 2 cebule 5 dag wędzonki 1 jajko 1 czerstwa bułka 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka majeranku 4 łyżki bułki tartej 4 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz Sposób wykonania: Groch zalać wodą, tyle aby go tylko zakryła, odstawić na całą noc. Następnego dnia ugotować go w tej…
Składniki: 1 kg wołowiny 10 dag wędzonki 1 cebula 1 marchew 1 pietruszka ½ selera 2 listki laurowe kilka ziarenek ziela angielskiego 1 szkl czerwonego wytrawnego wina 1 łyżka soku z cytryny ½ szkl bulionu warzywnego 2 łyżki tłuszczu sól pieprz Sposób wykonania: Mięso natrzeć solą po czym zrobić w nim nacięcia nożem, w które…
Składniki: 1 główka kapusty pekińskiej 1 por 5 dag wędzonki 2 łyżki mąki 1 łyżka soku z cytryny sól cukier pieprz 1 łyżka masła łyżeczka ziół prowansalskich Sposób wykonania: Oczyszczoną kapustę włożyć do garnka. Dodać pora i zalać całość wodą, osolić, ocukrzyć i całość zagotować. Następnie odsączyć kapustę, pokroić na cztery części i przełożyć do…