Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Klopsiki mięsne po chińsku

 

Klopsiki:

  • 60 dkg mielonej wieprzowiny
  • 10 dkg mielonego tofu
  • 3 łyżki mąki kukurydzianej
  • 1 białko jaja
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 1 łyżeczka tartego imbiru
  • 1 łyżka drobniutko posiekanej dymki
  • sól, pieprz do smaku

Sos:

  • 30 dkg kapusty pekińskiej
  • 2 posiekane ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka oleju sezamowego
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 3 szklanki wywaru mięsnego
  • 2 łyżki mąki
  • sól, pieprz, cukier do smaku

Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki klopsików dokładnie wymieszać, wyrabiać rękami przez kilka minut. Mokrymi dłońmi formować kuliste klopsiki (około 10 sztuk)  W rondlu rozgrzać olej sezamowy, dodać czosnek, smażyć chwile mieszając, dodać kapustę, wywar mięsny, sos sojowy, przyprawy. Gdy kapusta zacznie mięknąć dodać klopsiki i powoli gotować 15 minut. Wywar zagęścić mąką rozmieszaną z kilkoma łyżkami wody, skorygować smak i podawać.
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *