Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kanapka z filetem rybnym (Fish burger)

Składniki:

  • 15 dkg filetów z tilapii, pangi, dorsza

Mieszanka przyprawowa:

  • 1 łyżka papryki
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu
  • 1 łyżeczka cebuli w proszku
  • 1 łyżeczka czosnku w proszku
  • ½ łyżeczki cukru
  • ½ łyżeczki ulubionych suszonych ziół
  • ½ łyżeczki mielonego chili
  • 2 łyżki oliwy

Sos:

  • 1/3 szklanki majonezu
  • 3 łyżeczki keczupu
  • sok wyciśnięty z 1 cytryny
  • 1 rozgnieciony ząbek czosnku

Sposób przyrządzenia:
W słoiczku w2ymieszać dokładnie wszystkie składniki mieszanki przyprawowej. Uzyskaną pastą starannie natrzeć porcje ryby, odstawić na 15 minut. W międzyczasie zmiksować składniki sosu. Na dużej patelni rozgrzać olej i usmażyć na nim przygotowane filety. Smażymy po około 3 minuty z każdej strony. Usmażone filety wyłożyć na papierowy ręcznik aby obsączyć je z nadmiaru oleju. Tak przyrządzone filety wkładamy do przygotowanej bulki, polewamy obficie sosem, dodajemy ulubione dodatki i ze smakiem zjadamy. Kanapki z rybąn doskonale smakują zarówno na ciepło jak i na zimno jako drugie śniadanie w szkole, pracy itd.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *