Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jesiotr w pomidorach

Składniki:

  • 2 kg sprawionego jesiotra
  • 10 pomidorów
  • 3 cebule
  • 4 ząbki czosnku
  • 5 łyżek oleju
  • posiekana natka pietruszki
  • mąka
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Sprawionego jesiotra dokładnie umyć i osuszyć. Używając ostrego noża pokroić w poprzek na porcje, przyprawić. Każdą porcję obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju, smażyć na nim rybę z obu stron lekko rumieniąc. W międzyczasie przygotować sos. W rondlu rozgrzać pozostały olej, dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory, obrany i pokrojony drobno czosnek oraz cebulę pokrojoną w plastry, dusić aż sos zgęstnieje, a składniki zmiękną. Pod koniec duszenia dodać przyprawy i natkę pietruszki, wymieszać. Usmażone porcje jesiotra ułożyć na półmisku, na każdy nałożyć gęstego sosu. Podawać z pieczywem.
Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Romana W

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *