Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Hamburgery z serem ala Texas

Składniki:

• 1/2 średniej posiekanej cebuli
• 2 duże papryki poblano, opieczone, pozbawione skory i pestek, posiekane (patrz uwaga)
• 2 łyżki chili proszku
• 1 łyżeczka soli
• 1/2 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu
• ok. 675dkg mielonej chudej wołowiny
• ok. 1/4 kg sera Monterey Jack zawierającego halapeno lub bez, starty lub grubo posiekany
• 4 duże bułki do hamburgerów
• rożne dodatki, jak pikle, marynaty itd. co kto lubi

Wykonanie:
Połączyć w misce cebule, poblano paprykę, chili, sol, pieprz, dodać mięso i dobrze wymieszać. Podzielić na 4 części, wyrobić hamburgery na mniej więcej .1,5 cm grubości. Ułożyć na talerzu i wstawić do lodówki na 1-2 godz.

Grillować potem hamburgery. na natłuszczonym ruszcie 14-18 min, obustronnie, raz odwracając w połowie. W ostatniej minucie grillowania pokryć hamburgery wiórkami Monterey Jack sera. Opiec lekko na grillu przez minutę przekrojone bulki układając przekrojem. Podawać hamburgery z dodatkami.

Uwaga: paprykę Poblano należy przekroić wzdłuż, odrzucić gniazdka, pestki i membrane, ułożyc na folii przekrojem w dół w piekarniku nagrzanym do 200 C na 20 min. aż się skora opali. Wyjąć, owinąć w folie, zostawić na 20 min. potem obrać. Normalna paprykę traktować jw.

1 comment for “Hamburgery z serem ala Texas

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *